NaviLeft Tuoreimmat ralli-uutisemme KA Rally Team esittely Kilpailukalustomme Kilpailukautemme ohjelma, tulokset ja sarjatilanteet Parhaimmat rallikuvamme Vauhdikkaimmat rallivideomme Palvelumme NaviRight
Logo
TableTop
 
Järjestämme elämyksellisiä autourheilun tilaisuuksia
 
     
TableLeft
 
Elämyspalvelut 2014
 
12.2.2015 - Kari Ali-Rantala lähes kolmen vuoden tuon jälkeen Rallin SM-osakilpailuun - Tavoitteena nautiskella 30-vuotista rallitaivalta SM2-luokan Top-5 sijalla

Rallin vuoden 2006 pronssimitalisti, riihimäkeläinen Kari Ali-Rantala vierailee lähes kolmen vuoden tauon jälkeen rallin SM-sarjassa ja mittaa kaiken kokeneen kartanlukijansa Asko Sairasen kanssa vauhtiaan helmikuun viimeisenä viikonloppuna Mikkelissä ajettavassa SM Vaakuna rallissa. Edellisen SM-osakilpailunsa syksyllä 2012 ajanut ja joulukuussa 50-vuotta täyttänyt sekä sen myötä 30-vuotista ralliharrastustaan juhliva Ali-Rantala ajaa seitsemän pikataipaleen ja noin 122 erikoiskoekilometrin mittaisessa rallissa SM2 eli ns. tuotantoautojen luokassa tiiminsä turboahdetulla nelivetoisella Mitsubishi Lancer Evolution 10 autolla.

Valikoituja ralleja viimeiset kaksi kilpailukautta kurvaillut rallikonkari on valmistautuu koitokseen testaamalla huollettua ajokkiaan noin 100 erikoiskoekilometrin edestä. Autourheilun elämyspalveluja ja erityisesti asiakaskyydityksiä runsaasti viimeiset vuodet takavetoisella BMW autolla ajaneen Ali-Rantalan edessä on kertauskurssi nelivetoisen auton ripeään etenemiseen. Vuoden 2014 Suomen parhaimmaksi SM-ralliksi valitussa SM Vaakuna rallissa vastaansa herrasmiehet saavat niin tuoreita SM-mitalisteja kuin kovalla motivaatiolla jalometallin perässä olevia nuoria kuljettajia.

- Vuonna 2013 pidin kilpailutoiminnasta välivuoden ja vuonna 2014 parhaaksi tulokseksi jäi yleiskilpailun nelossija kansainvälisestä Tallinna rallista. Nyt keski-iän rautaisella fyysisellä kunnolla ja nuoruuden innolla haastetaan SM-mitalista tosissaan ajavia ja muutenkin juhlistetaan 30-vuotistani rallitaivalta, joka alkoi Ylöjärvi rallista vuonna 1985. On todella mitata mihin papoilla vauhti riittää nuorten koltiaisten keskuudessa, Ali-Rantala kertoo

- Tähän tietoon talvinen Mikkelin SM-ralli jäisi kilpailukauden ainoaksi talviseksi ralliksi ja sitten aletaan suunnitelemaan Portugalin Azoreilla ajettavaa EM-rallia. Lisäksi Suomen MM-ralli houkuttelee jo pelkästään 50-vuotisesta syystä eli rallikuskien keskuudessa olevan perinteen mukaan Sorateiden Grand Prix olisi pakollinen rasti kun mittariin tulee keski-iän lukemat. Mutta ajetaan nyt ensiksi SM-rallia ja mietitään sitten jatkoa, autourheilun tapahtumaisäntänä työskentelevä Ali-Rantala jatkaa.

Kari Ali-Rantalan KA-Team on Suomen johtava autourheilun elämystilaisuuksien järjestäjä kun tapahtumassa on kyse kartturin vauhdikkaasta elämyksestä tai omasta kokeilusta kilpa-ajoneuvon ratissa. Lisäksi monipuoliset pitopalvelut ja juhlateltat niin pieniin kuin suuriin tilaisuuksiin kuten yritysjuhliin, häätilaisuuksiin, polttareihin, sukujuhliin, tyky-päiviin pitävät autourheilun ammattilaisen kiireisenä.

KA-Team myös vuokraa kilpailuihin, testeihin tai hupiajoihin Mitsubishi Lancer Evolution 5 ja 10, F-ryhmäläistä BMW 325 kuin v1600-luokan Alfa Romeota. Katso lisätietoja www.kateam.fi sekä www.alitar.fi!
Highslide JS Highslide JS Highslide JS
 
TableRight
TableBottom